Spletne storitve

Nudimo vam pestro izbiro spletnih storitev, katere Vam bodo povečale produktivnost in zaslužek. Preverite našo ponudbo.

Spletna trgovina

Od 60€ mesečno / od 800€ enkratno

Izdelujemo lastne spletne trgovine z opcijo povezave med spletno trgovino in vašim programom za poslovanje. Kar pomeni, da se vsi artikli urejajo v vašem programu in tako ni potrebno učenje za upravljanje trgovine...

Spletna stran

Od 50€ mesečno / od 500€ enkratno

Spletne strani, ki so po zasnovi podobne spletni vizitki toda imajo več podstrani ter dodatno funkcionalnost kot so prijava uporabnikov, novičke, interaktivni obrazci, ankete in ostale funkcije po vaših željah in potrebah.

Spletna vizitka

Od 30€ mesečno / od 300€ enkratno

Manj obsežne spletne strani. Navadno z do 5 stranmi. Primerno za kratko predstavitev podjetja oz. dejavnosti, predstavitev novih artiklov ali storitev. Ta tip spletne strani je najcenejši način, da postanete vidni na spletu in tako privabite nove stranke in povečate prihodek

Blog

Od 20€ mesečno / od 200€ enkratno

Blogi so zelo učinkovito orodje za utrjevanje odnosov z obstoječimi strankami in pridobivanje novih strank. Na blogih lahko predstavitve novosti o vašem poslovanju, novih storitvah, pišete vodiče za vašo stroko. Seveda je lahko tudi osebni blog, kjer delite vaše misli in dogodivščine s svetom.

Oddaljena pomoč je program s katerim omogočite, da se naš tehnik poveže na vaš računalnik in morebitne težave reši preko interneta. Prenesite program, ter sledite navodilom.

Prenos programa oddaljena pomoč (MAC) Prenos programa oddaljena pomoč